Achterbanvergadering 16 november 2023

14 december 2023
Achterbanvergadering 16 november 2023

GESLAAGDE ACHTERBANVERGADERING 16 NOVEMBER 2023

Op donderdag 16 november 2023 heeft de achterbanvergadering van de HBNZ plaatsgevonden waar alle huurders van Padua voor uitgenodigd zijn.

HET VOLLEDIGE VERSLAG VAN DE AVOND VINDT U HIER TERUG

De HBNZ kijkt terug op een zeer geslaagde avond met veel aanwezigen en een goede sfeer. Er was van te voren gekozen voor een interactieve avond waarbij de aanwezigen alle ruimte kregen om mee te praten over de onderwerpen welke aan bod kwamen.
Na de inleiding en de terugblik op de laatste achterbanvergadering en de daar gestelde vragen door Sjaak Geerlings, was het woord aan Jan Roos met het eerste onderwerp van de avond. Jan sprak over participatie en spitste zich vooral toe op vertegenwoordiging middels activiteiten-, buurt- en bewonerscommissies. Daarna vertelde Joke van der Leek over Welzijn en Woonplezier en zij had als gastspreker Roy van Schie meegenomen van Welzijn Noordwijk(erhout).
Als laatste kwam Chris Romijn aan het woord welke de onderwerpen veiligheid en brandveiligheid in en om de woning bespreekbaar maakte.

Na elk onderwerp kregen alle aanwezigen de mogelijkheid om uitgebreid te reageren op de onderwerpen door het stellen van vragen of opmerkingen te maken waardoor het echt een interactieve avond werd.
De avond werd wederom geleid door Marije Pruis (zij deed dit de laatste editie ook) en zij zorgde voor goede orde en structuur gedurende de avond.

Aan het einde van de avond hadden de 3 aanwezige energie coaches van de gemeente Noordwijk nog gezorgd voor energieboxen die werden uitgedeeld. Iedere aanwezige die zo een box wilde, kreeg deze ook direct mee naar huis.
Deze box bevatte allerlei producten welke het energieverbruik in de woning kan verlagen. Denk hierbij aan onder andere radiatorfolie, een douchewekker, een stekkerdoos met aan/uit schakelaar en radiatorventilatoren om onder de radiator te bevestigen. 
Allemaal producten welke zeer handig en in elk huishouden te gebruiken zijn en daarnaast ook nog helpen met het besparen van energie. 

Al met al een zeer geslaagde avond waar het bestuur van de Stichting Huurdersbelangen Noordwijkerhout en De Zilk trots op terug kijkt. Daarbij willen zij alle huurders, gasten, medewerkers van Padua en de andere aanwezigen bedanken voor deze avond.


Lees ook…

20 december 2023
Huurders, gemeente en corporaties slaan opnieuw handen ineen
Lees bericht
03 oktober 2023
HBNZ zoekt nieuwe bestuursleden
Lees bericht